برنج چهار پيمانه
مرغ 200 گرم
پياز يك عدد
اسفناج 700 گرم
آلو هفت عدد
تخممرغ چهار عدد
ماست يك پيمانه
زعفران دمكشيده 1/4 پيمانه
كره 150 گرم
روغن مايع چهار قاشق غذاخوري
نمك و فلفل سياه به ميزان لازم
طرز تهیه
برنج را خيس ميكنيم. مرغ را با پياز ميپزيم. اسفناجها را خرد كرده، روي حرارت ميگذاريم تا آب آن كشيده شود و بعد با روغن مايع سرخ ميكنيم. تخممرغها را زده نمك، فلفلسياه، زعفران دمكرده و كره آبكرده را به آن اضافه ميكنيم سپس ماست را افزوده و خوب مخلوط ميكنيم تا يكدست شود. آلوها را از قبل خيس كرده، گوشت آن را از هسته جدا و كنار ميگذاريم. استخوانهاي مرغ پخته را جدا كرده و گوشت آن را به قطعات كوچك تقسيم ميكنيم. برنج را آبكش كرده و كنار ميگذاريم. سس ماست و تخممرغ را به سه قسمت تقسيم كرده يك قسمت را با مرغ خردشده و قسمت دوم را با برنج آبكش شده مخلوط ميكنيم.
ظرف پيركس يا تفلون را چرب كرده برنج مخلوط با سس را در آن ريخته و سطح آن را صاف ميكنيم و با پشت قاشق فشار ميدهيم تا به هم بچسبد، روي آن اسفناج را ريخته و صاف ميكنيم و بعد از اسفناج آلوها را ريخته و مقداري برنج روي آن ميريزيم تا آلو و اسفناج را پوشش بدهد سپس مرغها را روي برنج ريخته و مرتب ميكنيم در مرحله آخر باقيمانده برنج را ريخته و با پشت قاشق به برنج فشار ميآوريم تا صاف شود، قسمت سوم سس را دور ظرف روي برنج ميريزيم. روي ظرف را با فويل ميپوشانيم و چند سوراخ روي فويل به وجود ميآوريم آنگاه ظرف را در طبقه وسط فري كه از قبل روي حرارت 190 درجه سانتيگراد گرم شده به مدت يك تا يك ساعت و نيم ميگذاريم تا زير برنج طلايي شود. در نهايت از ظرف در آورده در يك سيني برميگردانيم و با يك چاقوي تيز برش ميزنيم.
آخرین نظرات