یک تکنیک بسیار ساده ولی زیبا برای تزئین کیک
با متر دور کیک و ارتفاعش رو اندازه بزنید. یک کاغذ روغنی به این ابعاد تهیه کنید بهتره طولش رو چند سانت بزرگتر بگیرید.
شکلات رو روی بخار آب ذوب کنید یا 30 ثانیه داخل مایکروفر بزارید و درش بیارید و هم بزنید تا با حرارت قسمت های ذوب شده بقیه شکلات هم آب بشه.
دقت کنید ذوب کردن شکلات کمی تجربه میخواد مراقب باشید شکلات رو نسوزونید
شکلات رو داخل قیف بریزید و سرش یه سوراخ ریز قیچی کنید.
با شکلات آب شده روی کاغذ روغنی طرح بزنید.
میتونید طرحتون رو از قبل روی کاغذ روغنی بکشید صبر کنید تا شکلات سفت بشه. نیازی نیست تو یخچال بزارید چند دقیقه صبر کنید سفت میشه.
حالا کاغذ روغنی رو با احتیاط بلند کنید مراقب باشید شکلات خراب نشه. کاغذ روغنی رو دور کیک بزارید و آروم با انگشت روی شکلات بکشید تا طرح به کیک منتقل بشود.
حالا کاغذ روغنی رو به آرومی بردارید.
و از زیبایی کیک تون لذت ببرید.