مواد لازم :
گوشت بی استخوان 500 گرم
بادنجان قلمی 10 تا 12 عدد
عدس 250گرم
پیاز سرخ شده 3 قاشق غذا خوری
کشک ساییده غلیظ 2 یا 3 فنجان
گردوی چرخ شده یا خرد شده نصف فنجان
زعفران ساییده نصف فنجان
سیر داغ 3 قاشق غذاخوری
نعناع داغ 3 قاشق غذا خوری
نمک وفلفل به مقدار لازم
طرز تهیه :
گوشت را چند تکه کرده ، می شوییم وبا کمی روغن تفت می دهیم . سپس همراه سه لیوان آب و پیاز سرخ شده، روی شعله ملایم می گذاریم تا بپزد
بعد از نیم پز شدن گوشت ، عدس خیس خورده را به آن اضافه می کنیم . بعد بادنجان های سرخ شده را به گوشت وعدس پخته اضافه می کنیم تا بادنجان ها هم بپزد و آب آن کشیده شودسپس با گوشت کوب ، آن را می کوبیم تا کاملا” له شود. حلیم را روی حرارت فر قرار می دهیم وکمی آن را هم می زنیم تا مایع حلیم کشدار شود
به تدریج کشک را به آن اضافه کرده ومرتبا” آن را هم می زنیم تاحلیم بجوشد وته نگیرد . روی حلیم را با کمی کشک، نعناع داغ وسیرداغ تزئین می کنیم
نکته:
از لوبیا سفید یا برنج هم میتوان جای عدس استفاده کرد
آخرین نظرات