ران مرغ 3عدد
کدو حلوای نیم کیلو خرد شده و سرخ شده
سرکه سفید نصف لیوان
شکر نصف لیوان
قوره برای تزیین مقداری
رب گوجه دو قاشق غذاخوری
چوب دارچین یک تکه
زعفران غلیظ مقداری
گلاب نصف استکان
پیاز رنده شده یک عدد
ابتدا تکه های ران مرغ خام رو کاملا سرخ میکنیم تا قرمز رنگ شود
از سینه مرغ هم میتوان استفاده کرد اما ران مرغ چرب تر و لذیذ تر میباشد
در ظرف طبخ خورش پیاز رنده شده را تفت داده ،زردچوبه و رب گوجه را هم می ریزیم تا رب گوجه رنگ باز کرده و خوشرنگ شود
تکه های مرغ را درون ظرف چیده ،مقدار مناسبی آب می ریزیم تا نیم پز شود
یک تکه چوب دارچین ونمک هم اضافه میکنیم
بعداز نیم پز شدن مرغ تکه های کدو حلوای سرخ شده را داخل ظرف میچینیم و سرکه و شکر را هم اضافه میکنیم
نیم ساعت آخر پخت خورش زعفران و گلاب را میریزیم تا عطر آن از بین نرود
با دست و دلبازی از زعفران استفاده کنید چون خورش خوشمزه تر و خوشرنگ تری خواهید داشت
استفاده از قوره به صورت دلخواه میباشد
استفاده از ته چین ساده در کنار این خورش به لذت خوردن این غذا میافزاید
نوش جان
آخرین نظرات