روغن دو قاشق غذاخوري
کدو حلوايي نصف کدو به صورت مکعبي شده
هويج يک عدد تکه تکه شده
کرفس سه شاخه خرد شده
پياز يک عدد خرد شده
سيب زميني يک عدد خرد شده
سير ۴ حبه کاملا ريز شده
آب سبزيجات ۴ پيمانه
نمک و فلفل سياه به مقدار لازم
پيازچه دو قاشق غذاخوري خرد شده
طرز تهیه:
روغن را در قابلمه بريزيد. کدوهاي مکعبي شکل، هويج، کرفس، سيب زميني و پياز را در روغن حدود ۴ دقيقه تفت دهيد تا نرم و طلايي رنگ شود.
سير خرد شده را به مخلوط اضافه کنيد و ۲ دقيقه ديگر تفت دهيد. آب سبزيجات را روي آنها بريزيد.
قابلمه را روي حرارت متوسط قرار دهيد و بگذاريد جوش بيايد. سپس حرارت را کم کنيد و بگذاريد ۳۰ دقيقه آرام آرام بجوشد تا سبزيجات نرم شود. نمک و فلفل را به محتواي قابلمه اضافه کنيد.
در صورت دلخواه با استفاده از يک همزن، مخلوط را به صورت پوره درآوريد و آن را در ظرف مخصوص سوپ که قبلا آماده کردهايد، بريزيد. روي آن را با کرفس و پيازچههاي خرد شده تزیین کنید.
آخرین نظرات