مواد لازم:
سیب زمینی: ۳ عدد متوسط( یا به میزان لازم)
نمک: به میزان لازم
روغن سرخ کردنی: به میزان لازم
سس کچاب( یا هر سس دلخواه): جهت سرو
طرز تهیه:
۱- سیب زمینی ها را پوست کنده و به صورت نسبتا متوسط خلال کنید ، یعنی نه نازک بشن نه کلفت.
۲- یک قابلمه را پر از آب کنید و یک قاشق نمک در آن بریزید و بگذارید بجوشد.
۳- وقتی آب قابلمه به جوش آمد، خلال های سیب زمینی را داخل قابلمه آب جوش بریزید و به مدت دقیقا پنج تا شش دقیقه آب پز کنید نباید خیلی پخته شود فقط در حدی که کمی نرم شود کافیست، بعد آبکش کنید و رویشان کمی آب سرد بگیرید، سپس آنها را درون صافی می ریزیم و بعد روی دستمال پهن می کنیم تا آبش گرفته و کامل خشک شود، بعد کمی روی آنها نمک بزنید.
(اگر دقت کنید می بینید سیب زمینی کاملا فرمش را حفظ کرده و وقتی می خواهیم با دست از وسط نصفش کنیم راحت نمی شکند.
اگر راحت شکست یعنی زیاد پخته ، سیب زمینی نباید زیاد بپزد و له شود).
۴- روغن را در یک ظرف گود ( مثلا شیرجوش) بریزید ( به اندازه ای که خلال ها در روغن غوطه ور شوند)و داغ کنید و سپس خلال ها را کم کم در روغن داغ سرخ کنید.( روی حرارت ملایم)
(توجه داشته باشید که خلال ها در روغن نباید روی هم قرار گیرند و آن ها را در حد طلایی شدن سرخ کنید نه قهوه ای.)
۵- هر مرحله که خلال ها سرخ و طلایی رنگ شدند آنها را با کفگیر صافی از روغن درآورده و روی دستمال حوله ای قرار دهید تا روغنشان گرفته شوند( دقت کنید خلال ها روی هم قرار نگیرند تا خمیر و نرم نشوند).
۶- بعد از تمام شدن خلال ها و گرفتن روغنشان، آنها را با هر سس دلخواه سرو کنید.
آخرین نظرات