آرد 2پیمانه
کره 1پیمانه
پودرشکر نصف پیمانه
هل 1قاشق چایخوری
وانیل کمی
زرده تخم مرغ ٢ عدد
سفيده تخم مرغ ١ عدد
گردو نگینی خرد شده مقداری
پسته خرد شده مقداري
مارمالاد با طعم دلخواه
طرز تهیه
اول کره رو به دمای محیط برسونید وبا پودر شکر خوب بزنید تا حجمش دوبرابر بشه بعد زرده ها رو دونه دونه اضافه کرده وهر کدوم رو بخورد مواد بدید با همزن ودونه بعدی رو اضافه کنید همزمان هل ووانیل رو بریزید وخوب بزنید .
همزن رو خاموش کرده وآرد رو کم کم به مواد اضافه کنید با لیسک یاقاشق بعد خمیر بدست اومده رو داخل کیسه نایلون به مدت نیم ساعت تا 1ساعت داخل یخچال بزارید .
فر رو با حرارت 175 درجه روشن کنید وبعد از استراحت خمیر اونو از یخچال بیرون بیارید وهر بار به اندازه یک گردو کوچک از مواد بردارید ودر سفیده تخم مرغی که کمی با چنگال زدید بزاریدوبعد در گردو و پسته خرد شده بغلتانید
با ته ني داخ شيريني رو يه سوراخ كوچيك بكنيد ودر سيني فر بچینید وبه مدت 20 دقیقه بپزيد
بعد از پخت اگر سوراخ ها محو شده بود دوباره به همون روش قبلي سوراخ كنيد .
مارمالاد رو داخل قيف بريزين و داخل سوراخ هارو پر کنید.
خیل عالیه
شیرینیه خوشمزه ایه