آرد: ۱۵۰ گرم معادل ۱لیوان
پودر شکر: ۱۲۰ گرم معادل ۳چهارم لیوان
بکینگ پودر: ۱دوم قاشق چ
وانیل: ۱چهارم ق چ
هل: نوک چاقو
خامه فرم داده: بمقدار لازم
طرزتهیه:
ابتدا سفیده و زرده را جدا کرده سفیده را زده وقتی سفت شد نصف شکر رو کم کم اضافه کنید هم بزنین تا کاملا پف کنه و سفت شه کنار بزارینش؛ زرده را زده وقتی کشدار شد بقیه شکرها و وانیل و هل را اضافه کرده هم زده مخلوط که شد به سفیده اضافه کرده و هم میزنیم و همزن کنار میزاریم بعد مخلوط آرد وبکینگ پودره الک شده رو اضافه کرده و بحالت دورانی با قاشق هم میزنیم بعد در قیف ریخته و بصورت گرد روی کاغذ روغنی با فاصله ریخته و با الک روی آنها پودر قند پاشیده و در فر با دمای ۱۶۰ درجه بمدت ۱۰_۱۵ دقیقه میزاریم تا بپزه و بعد که خنک شد بینشون خامه فرم گرفته میزاریم و پودر پسته میریزیم. با این مقدار مواد بالا ۴۰ عدد تکی؛ در واقع ۲۰ عدد شیرینی لطیفه داریم.
آخرین نظرات