آرد نخودچی ۲۰۰ گرم
پودر قند ۱۰۰ گرم
روغن جامد ۱۰۰ گرم
هل ساییده و الک شده 1 قاشق چایخوری
پودر پسته برای تزیین
طرزتهيه
ابتدا روغن و پودر قند رو با همزن اونقدر بزنید تا کرم رنگ بشه. بعد هم هل آسیاب شده و آرد نخودچی رو اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر یکدستی بدست بیاد. خیلی مهمه که خمیر رو اونقدر ورز ندید که به روغن بیوفته ولی برای اینکه خمیری یکدست داشته باشید میتونید خیلی کم ورز بدید تا خمیر درست بشه.
این خمیر احتیاج داره که چند ساعتی استراحت کنه. حدود 10 ساعت بهش استراحت بدید.
بعد هم بین دو پلاستیک فریزر خمیر رو به ارتفاع 1 سانتی متر پهن کنید و قالب بزنید. روی سینی کاغذ روغنی بذارید و شیرینی های قالب زده رو روی کاغذ روغنی قرار بدید. بعد هم در دمای 160 درجه در فر از قبل گرم شده بذارید تا حدود 10تا15دقیقه بپزه. شیرینی ها زمانی آماده اس که کمی زیرشون تغییر رنگ بده. وقتی هم که از فر خارج کردید بذارید تا کاملا خنک بشه و بعد از سینی خارج کنید.
آخرین نظرات