کره ۱۵۰ گرم
پودر شکر ۱۰۰ گرم
آب یک ق.س
آرد ۲۲۰ گرم
هل یک ق.چ
بادام برشته آسیاب شده ۳۰گرم(یعنی خلال و بریزید تو تابه و تفتش بدید)
پسته آسیاب شده ۹۰ گرم
خلال پسته برای تزیین
طرزتهیه
کره به دمای محیط رسیده رو با پودر شکر با همزن بزنید تا سبک بشه،بعد آب و اضافه کنید و با هم بزنید ،بعد آرد و پودر هل و الک کنید و بهش اضافه کنید و هم بزنید،در آخر هم مغزهارو،همه مراحل با همزن انجام میگیره،با دست یه مختصر ورز بدید تا خمیر جمع بشه،کف سینی فر و کاغذ روغنی بندازید،از مواد شیرینی به اندازه یک ق. مرباخوری بردارید،تو دست گردکنید و با فاصله تو سینی بچینید،همونطور گرد بذارید تو سینی،میره تو فر پهن میشه،بعد یکعدد خلال پسته وسطش بذارید،تو فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ به مدت بیست دقیقه،تا حدیکه زیر شیرینی کمی تغییر رنگ بده،درجه فرها متفاوته،پس مواظب باشید شیرینیتون نسوزه،این شیرینی بافت تردی داره،از شیرینی اسکار تردتره،بعد اینکه از فر دراوردید،خنک که شد،حتما تو ظرف دربسته بذارید تا سفت نشه.
آخرین نظرات