طرز تهیه
دوعدد پیاز درشت رو در کمی روغن تفت دهید گوشتهاتان را که ترجیحا گوسفندی باشد با حرارت بالا در پیاز تفت دهید همراه با ادویه و چوب دارچین و رب و آب کم اجازه دهید گوشتتان بپزد. عنایت بفرمایید ملات این غذا بدون آب سرو میشود. وقتی گوشت پخت به آن زعفرون پودر گلسرخ و کمی بادام خلالی خیس خورده در زعفران، بیافزایید و اجازه دهید خلالها هم در گوشت مزه دار شود.
برنج را به حالت معمول آبکش یا کته کنید
خلال پسته تان را در گلاب خیس کنید
خلال بادامهاتان را در گلاب خیس کنید
زرشک هاتان را هرگز در آب خیس ندهید چند بار در صافی ریخته و بشویید. خشک کنید و در کمی شکر و گلاب و کره تفت دهید.
خلال پرتقال یا نارنجتان را بعد از شیرین کردن در کره و کمی شکر تفت دهید، شکر برای زهر زدایی احتمالی خلال هاست؛ میتوانید حذف کنید….
هر کدام از خلالها را جداگانه در کره تفت دهید
طریقه سرو این غذا بدین شکل است که مقداری برنج در ظرف سرو کشیده از ملات و خلالها روی آن قرار میدهیم، روی آن برنج زعفرانی ریخته و در نهایت دوباره ملات و خلالها….
ولی میتوان برنج را در ظرف سرو ریخته و خلالها و ملات را به عنوان تزیین روی غذا کشید
آخرین نظرات