✏مواد لازم
?کنجد برای تزئین به مقدار لازم
?پودر سیر به مقدار لازم
?فلفل دلمه ای ۱ عدد
?نمک و فلفل به مقدار لازم
?گوجه فرنگی ۱ عدد
?سینه مرغ ۱/۲ عدد
✏مواد خمیر:
?آرد ۳ پیمانه
?شکر ۱ قاشق چای خوری
?نمک ۱ قاشق چای خوری
?خمیر مایه ۱ قاشق سوپ خوری
?روغن ۱/۲ پیمانه
?شیر ۱ پیمانه
?تخم مرغ ۱ عدد
♨طرز تهیه
?شیر را کمی گرم کنید و شکر را در شیر حل کنید. مایه ی خمیر را بهش اضافه کنید و بذارید تا عمل بیاد. دقت کنید شیرتون گرم باشه تا حدی که دستتون رو نسوزونه.
?روغن و سفیده ی تخم مرغ و مایه ی خمیر عمل اومده را باهم خوب مخلوط کرده و آرد را بتدریج بهش اضافه کنید تا زمانیکه به دستتون نچسبه. ممکنه همه ی آرد لازم نباشه,پس بتدریج اضافه کنید.
?خمیر رد خوب ورز بدهید به مدت ده دقیقه و چندبار روی میز بکوبید . روی آن را خوب بپوشونید و بذارید یه جای گرم بمدت حداقل یک ساعت استراحت کنه تا خمیر به عمل بیاد.
?تواین فاصله مواد میانی رو آماده میکنیم. سینه ی مرغ را خلال برش زده …گوجه و فلفل دلمه ای رو هم خرد میکنیم.
?توی ماهیتابه کمی کره میریزیم و سینه ی مرغ رو بهش اضافه میکنیم و تفت میدیم نمک و فلفل و پودر سیر را هماضافه میکنیم.
?سینه ی مرغ خیلی زود میپزه گوجه و فلفل را بهش اضافه میکنیم. در ماهیتابه رو میذارم تا بپزه و آبش کشیده بشه. مواد میانی رو میریزیم توی ظرف تا سرد بشه.
?پف خمیر که خوب ورز اومده را میخوابونیم ,ویک گلوله از آن برمیداریم و به شکل بیضی باز میکنیم چندتا برش میزنیم واز مواد میذاریم لایه خمیر و میپیچیم.
?زرده تخم مرغ را روی پیراشکی ها میمالیم و کنجد میپاشیم. توی فر گرم شده با دمای 180 درجه تا زمانی که روشون طلاییش بشه میذاریم. تقریبا بیست دقیقه زمان لازم هست.
?این پیراشکی ها را میتوانید سرخ هم بکنید.