کاچی چهار مغز
مواد لازم:
آرد گندم300گرم
روغن حیوانی یا مخلوط روغن مایع و کره300گرم
گردو,پسته,فندق,بادام
آب یک ونیم پیمانه
شکر600گرم
زعفران دم کرده1ق م
گلاب1پیمانه
ارد رو الک کرده و در قابلمه ای تفت میدیم تا بوی خامیش گرفته شه بعد روغن رو اضافه و تفت میدیم البته زیاد نیاز نیست,گردو و بادام و پسته و فندق رو از قبل با کمی اب گرم خیس میکنیم.
اب و شکر و زعفران رو باهم میجوشونیم وبااحتیاط به ارد اضافه میکنیم و هم میزنیم تا گلوله نشه.اگه غلیظ شد کمی اب هم میریزیم بعد حرارت رو کم کرده و میزاریم ریز ریز بجوشه.در اخر هم گلاب رو اضافه و صبر میکنیم تا کاچی به روغن بیفته.مغزیجات رو هم در اخر نگینی خورد میکنیم و به کاچی اضافه میکنیم.
آخرین نظرات