مواد لازم
تخم مرغ ٣ عدد
شكر یک ليوان
آرد ٢پيمانه
كاسترد ٢قاشق غذاخوری
وانیل یکچهارم قاشق مرباخوری
بکینگ پودر یک قاشق غذاخوری
شير نصف پيمانه
روغن مایع نصف پیمانه
طرز تهیه
تخم مرغ و شکر و وانيل رو خوب با همزن میزنیم و بعد روغن و شير و وانیل رو اضافه میکنیم و مجدد هم میزنیم
آرد و پودر کاسترد و بکینگ پودر رو ٣ بار الک میکنیم و بعد به مواد اضافه میکنیم و به صورت دورانی هم میزنیم.
قالب رو چرب کرده و مایع کیک رو داخلش میریزیم و داخل فر از قبل گرم شده رو درجه حرارت ۱۸۰ به مدت ٤٥دقيقه میزاریم که روی کیک طلایی بشه.
طرز تهیه کرم کاسترد
در این فاصله میریم کرم روی کیک را آماده می کنیم، دو قاشق غذاخوری کاسترد را به همراه یک قاشق غذاخوری شکر (می توانید دو یا سه قاشق شکر هم بریزید) تو یک لیوان شیر سرد حل کنید و روی گاز قرار داده و مرتب هم بزنید تا غليظ شود.
در انتهای کار یک قاشق چایخوری زعفران دم کرده غلیظ اضافه کنید، کرم را از روی حرارت برداشته و سریع هم بزنید تا کمی از داغی بیفتد و رویه اش نبندد.
میتونید کمی خامه هم اضافه کنید.
آخرین نظرات